Hej finisar
Eftersom vi äter väldigt lågt med kolhydrater just nu så ska ni få ett tips av mig på lchf våfflor, och sjävklart med extra protein.
foto: Emilia Danielsson
Kvargvåfflor med extra protein
2 ägg
1 dl kvarg
1 tsk bakpulver
1 tsk Lindroos psyllium (eller motsvarande ljust pulveriserat psyllium)
15 g vaniljproteinpulver *valfritt
1 dl Redo proteinshake
1/2 Redo bar till garnering
(dessa produkter från REDO är hur bra som helst. Nyttiga och utan massa extra onödiga ingredienser. Perfekt som mellis till både mig och ungarna. Finns att köpa hos Proteinbolaget, Hollie och nu även Pressbyrån)
Vispa äggen fluffiga, vispa sedan ner övriga ingredienser.
Mixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund. Stek sedan i våffeljärn med smör eller kokosfett.
Hur går det annars då med kosten och träningen?
Bilderna är tagna direkt på morgonen när man är som allra slankast.
Vi har nu kört detta upplägg, som du kan läsa mer om här, och här, i 11 veckor nu. Och innan helgen hade jag inte druckit nån alkohol alls.
Men på träffen med mina barndomsvänner så fuskade jag lite. Det var det lätt värt.
Annars går det bra tycker vi. Känner oss pigga och jag känner mig stark på gymmet.
Jag ställde mig på vågen för någon vecka sen för att jag var nyfiken, har tappat 6 kg. Jag bryr mig egentligen inte så jättemycket om vågen. Det är känslan som är viktigast tycker jag. Och att kläderna sitter bra.
Vi har ju några veckor kvar, men jag tror vi kommer köra vidare med detta upplägg, även om vi kommer äta och dricka lite gott emellanåt.
Men vi mår väldigt bra av det märker vi.
/Marit