Pärras burgare och på begäran så kommer här recept på hans tryffelmayo och hur han lagar sina sötpotatispommes.
Förbereder sötpommes genom att lägga i kallt vatten för att få ur stärkelsen, helst skall man frysa in och härja men de orkar man inte hälsar Pärra.
Lite mayo med tryffelsmak coming up, det är viktigt med temperaturen på ägg och olja, att det är rumstemperatur på allt för att det skall funka….
2 dl olja 1 ägg 1 liten sked dijon, en skvätt citron och en blender så har vi en bra bas som man kan smaksätta lite som man själv önskar.
Ikväll blev det ett gäng bra burgare på dovhjortsfärs som Pär kryddar med lök,vitlök, liquidsmoke, salt, peppar och bbq sås. Vi köper nästan alltid brioche hamburgerbröd till våra burgare. Lite dyrare med såååå mycket godare
Hoppas ni för en fortsatt härlig lördagkväll finisar
Kram /Marit